”En säker logistiklösning från upphämtning till slutmottagare”

50 länder i Europa, Nordafrika och Mellanöstern.
Med DHL Euroconnect levererar ditt företag tryggt – och i tid.
– Vi kan erbjuda en säker logistiklösning från upphämtning till slutmottagare, säger Adnan Kamaric, Head of Western Europe hos DHL Freight.

Här bokar du transport med DHL Freight

En tjänst för export och import som riktar sig till både små, medelstora och stora företag. Så beskriver Adnan Kamaric DHL Euroconnect.
– Oavsett om man är en mindre e-handlare som behöver skicka styckegods då och då eller ett större industriföretag som regelbundet skickar större volymer kan vi hjälpa till att hitta rätt logistiklösning. Euroconnect är en stabil tjänst som passar i stort sett alla, säger han.

Euroconnects stora fördel stavas möjligheten att leverera till och från en mängd olika länder. I nuläget nås 50 länder i Europa, Nordafrika och Mellanöstern – vilket är en stor fördel, menar Kamaric:
– Många av våra kunder blir förvånade hur stora möjligheter de har att transportera, även till och från helt nya marknader. Säg att man vill expandera mot Algeriet, då kan vi leverera dit inom samma nätverk. Storleken på vårt nätverk är unikt och stabilt vilket därmed ger oss konkurrensfördelar säger Kamaric och fortsätter:
– Tack vare vårt starka nätverk kan vi leverera godset tryggt och tillförlitligt till och från samtliga länder i nätverket.

Precis som med DHL Freights andra logistiktjänster får kunderna möjlighet att i lugn och ro följa försändelsen nästan i realtid – från start till slutmålet:
– Där skulle jag vilja påstå att vi är bland de bästa i klassen. Tack vare vårt trackingsystem online kan kunden se var leveransen befinner sig i stort sett samtidigt som vi. Dessutom spåras alla våra lastbilar med GPS, vilket gör att vi hela tiden kan uppdatera läget och förväntad leveranstid.

Läs mer om DHL Freights erbjudande

Snabbfakta Euroconnect:

→ Transport via DHL Freights terminalnätverk enligt tidtabell
→ Dagliga internationella avgångar till Norden, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg Österrike, Polen, Tjeckien, Ungern, Slovakien och Baltikum. Leverans till övriga länder i nätverket är landsspecifikt.
→ Full spårbarhet
→ Samlastning och trafikstyrning minskar belastningen på miljön
→ Daglig, flexibel eller schemalagd upphämtning
→ Skräddarsy din leverans med DHL:s tillval

Produktion: Bonnier News Brand Studio | Om cookies