Single post hero

Därför flyttar teknologin in på toan

Framtidens toalett är redan här: Den är luktfri, har sitsvärme, rengör med kroppstempererat vatten, har varmluftstork och kan styras med fjärrkontroll. Ja, till och med ställas in via en app. Välkommen att ta plats på den schweiziska duschtoaletten Geberit AquaClean Mera.

Lär dig allt om Geberit AquaClean Mera

Den är redan här; toaletten du kanske drömt om men inte trodde fanns. Schweiziska premiumtillverkaren Geberits duschtoalett AquaClean Mera är ren vardagslyx. Lika mycket för sin stilfulla design som för sina futuristiska funktioner, som du enkelt når med en knapptryckning.

Här är de mest innovativa detaljerna:

# Automatisk öppning/stängning av toalettlocket. En närhetssensor tar hand om locköppningen, utan att du behöver vidröra locket. Det stängs också automatiskt efter toalettbesöket.

# Uppvärmd sits. WC-sitsen värms upp när närhetssensorn känner att någon närmar sig.

# Luktutsugning. Lukter fångas upp direkt i porslinet och neutraliseras av ett keramiskt bikakefilter innan luften släpps ut i badrummet.

# Rengöring med kroppstempererat vatten. Den pulserande duschstrålen med WhirlSpray-teknik rengör skonsamt med kroppstempererat vatten. Strålen är individuellt ställbar i fem steg, varat ett för kvinnans rengöring.

# Varmluftstork. När du har tvättats ren torkas du försiktigt av en varmluftstork. Temperaturen sänks successivt när vattnet försvinner.

# Orienteringsljus. Ljuset som tänds när du närmar dig toaletten gör att du slipper tända i badrummet om du till exempel behöver gå upp mitt i natten.

# Fjärrkontroll. Praktisk och tydligt utformad. En display på baksidan visar när det är dags för avkalkning av toaletten.

# Appen. AquaClean-appen gör det möjligt att ta med dina personliga inställningar på resor och använda dem på alla AquaClean Mera.

Här kan du prova Geberit AquaClean Mera

Geberit grundades 1874 av Caspar Gebert i den schweiziska staden Rapperswil vid Zürichsjön. 90 år senare, 1964, lanserade Geberit världens första vägghängda toalettstol med dold cistern. Företaget har blivit ett signum för schweizisk premiumdesign, bland annat tack vare den revolutionerande duschtoaletten Geberit AquaClean.

 

Modellen AquaClean Mera är uppkallad efter den fem mil långa bergsflod som slingrar sig fram från källan i södra Schweiz genom Malojapasset i Alperna för att mynna ut i Comosjön i norra Italien.