”Hållbarhet skapar trygghet och gynnar kreativitet”

iBiz Solution vill bli bäst i Norden inom området systemintegration. Och enligt Allan Hallén, vd, är de på mycket god väg.
– Vi växer tack vare vår starka tjänsteportfölj och våra mycket kompetenta medarbetare, säger han.

LÄS MER om iBiz Solution

iBiz Solution mål är att skapa förvaltningsbar integration som möjliggör innovation. De kallar processen för the ”The iBiz Way”.

– Det uttrycker på ett bra sätt vad vi drivs av, hur vi tänker – och löser våra kunders affärs-, kommunikations- och informationsutmaningar, säger Allan Hallén, vd och förklarar de har skapat ett gemensamt arbetssätt över gränserna.

Det innebär att iBiz Solutions konsulter arbetar på samma sätt på deras kontor i Norge som i Sverige.

– Vi har olika dialekter, språk och personligheter, men vi tar oss an varje projekt genom ”The iBiz Way”. Vår framgångsrika process gör att vi står ut bland våra konkurrenter. Och vi är på god väg att bli bäst i Norden, säger Allan Hallén.

Växer organiskt

iBiz Solutions växer med cirka 20 procent varje år. En anledning till deras positiva utveckling beror bland annat på att de har insett att lyssna och förstå är nyckeln till rätt lösning. De har också tillgång till fler kunderbjudanden och bred kompetens genom deras ägare Visolit. Men Allan Hallén betonar att de inte har bråttom.

– Vi vill växa organiskt och kontrollerat. Vi får ständigt höra från våra kunder att de upplever att vi lyssnar och agerar utifrån deras specifika behov och situation, vilket skapar rätt värde för varje enskild kund. Hållbarhet skapar trygghet och gynnar kreativitet, säger han.

Microsoft-partner

iBiz Solutions har valt att bara fokusera på integrationsområdet och idag består deras kunder av stora företag och organisationer i norra Europa. De arbetar i en Microsoft-miljö och 2017 blev de utsedda till årets Microsoft-partner inom området stora kunder i molnet.

– Alla våra medarbetare är specialiserande utifrån vårt valda fokus och nisch. Och de kan både leda och driva sina kollegor och kunder med samma elegans som en dirigent, säger Allan Hallén. 

En modern företagskultur

För att locka nya talanger till bolaget har de byggt upp en spännande, modern och intressant företagskultur samt en väl etablerad värdegrund.

– Att jobba på iBiz Solution innebär att verka inom ett område i ständig utveckling. Även om vi har fantastiskt roligt tillsammans på jobbet är vi här för våra kunder. Deras utmaningar präglar vår vardag, avslutar Allan Hallén.

LÄS MER om iBiz Solution

FAKTA

iBiz Solution

iBiz Solutions är en av de ledande aktörerna inom systemintegration i Norden. De levererar högkvalitativa konsulttjänster inom systemintegrationsområdet till stora företag och organisationer. Företaget grundades 2008 och har kontor i Stockholm, Oslo, Karlstad och Gävle. Ägare är IT-koncernen Visolit AS/AB.

Omsättning 2018: 78 milj

Omsättning 2019: 94 milj

Ökning i procent: 20%

Antal anställda: 70

Allan Hallén, vd på iBiz Solutions som är en av de ledande aktörerna inom systemintegration i Norden.