Så fixar du taxi inför helgrusningen

Snart är det dags att ringa in det nya året. Men vad händer när raketerna slocknat och lokaltrafiken har slutat gå?
– Om du vill få tag i en taxi på nyårsafton måste du boka den flera veckor innan, säger Jörgen Enström, vd på Taxibokning.

Just nu: Få 100 kronor rabatt på resor över 100 kronor när du betalar via Masterpass hos Taxiresor

 

Snart börjar högsäsongen för taxiföretag runt om i Sverige – och det gäller att vara ute i god tid för att inte riskera att stå utan färd hem på nyår – eller julaftonsnatten.
– Det är många som vill vara lediga över jul och nyår vilket innebär att det alltid är ont om chaufförer. Om du vill ha en taxi på nyårsafton måste du förboka flera veckor innan. Det är alltid högre tryck i storstäderna, men även på landsbygden kan det bli problem eftersom de har färre bilar, säger Jörgen Enström, vd på Taxibokning.

 

Taxibokning är en tjänst för bokning av taxi över hela Sverige och de arbetar bara med kvalificerade taxibolag. I slutet av 2016 lanserade de möjligheten för deras kunder att förbetala sin resa med Masterpass för att göra både bokning och betalning enklare.
– Det är en smidig lösning för dem som vill samla sina kort på ett och samma ställe. Jag har själv Masterpass – och tycker att idén med en elektronisk plånbok är bra. Vi märker att allt fler kunder – men även företag – ansluter sig till tjänsten, säger Jörgen Enström.

 

Just nu ger Taxibokning 100 kronor rabatt på alla resor över 100 kronor om kunden betalar med Masterpass. Ett bra erbjudande för dem som inte vill betala fullt pris under jul när priserna är högre än normalt.
– Glöm inte att det alltid är dyrare att åka taxi under alla högtider, inte bara under julen. Det är bra att ha det i minnet under hela året – och boka taxi i god tid, säger Jörgen Enström.

 

Just nu: Få 100 kronor rabatt på resor över 100 kronor när du betalarmed Masterpass hos Taxiresor

 

Detta är Masterpass

• Masterpass är en digital plånbok för köp online.

• Du behöver enbart fylla i dina kort- och leveransuppgifter digitalt en enda gång. Därefter kan du handla online och i appar genom att identifiera dig med Mobilt BankID.

• Masterpass fungerar med betal- och kreditkort oavsett varumärke hos över 340 000 handlare världen över.

 

Så kommer du igång:

1) Registrera dig för Masterpass via din bank eller på masterpass.com.

2) Lägg in dina kort- och leveransadresseruppgifter i Masterpass enbart vid registrering.

3) Använd Masterpass hos de onlineshoppar som erbjuder betal­tjänsten Masterpass.

 

Dagens Industri
Ansvarig utgivare: Lotta Edling
Produktion: Wasp Communication
Om cookies