chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Renault

Den digitala tjänsten utvecklar Linda som chef – varje dag

Den digitala tjänsten utvecklar Linda som chef – varje dag

Linda Högstedt har varit chef sedan 1995. Trots många års erfarenhet av ledarskap lutar sig Linda aldrig tillbaka i kontorsstolen. Men hur säkerställer man att aldrig sluta utvecklas som chef? – Det handlar inte om att sitta och chefa på sitt rum, utan skapa förutsättningar för att andra ska göra ett bra jobb. Jag har ett ansvar att lära mig.

Rätt bilval kan utveckla dig i ditt jobb

Att sitta i en ledande position på ett företag innebär en hel del ansvar. För att lyckas i sin roll krävs det bland annat att man hänger med i utvecklingen av både bransch och den enskilda arbetsplatsen.

Linda Högstedt är vd på Ekonomibolaget, en redovisningsbyrå med fokus på ekonomisk rådgivning. Med många års erfarenhet i spetsen av företaget har Linda insett vikten av att utvecklas i sin roll – både för sig själv och för sina anställda som jobbar som ekonomiansvariga mot företagskunder.

– Jag är en människa som jobbar med andra människor. Att jag är chef är en roll precis som en säljare eller marknadskoordinator. Det handlar inte om att sitta och chefa på sitt rum, utan skapa förutsättningar för att andra ska kunna göra ett bra jobb. Jag har ett ansvar att lära mig, säger Linda.

Sedan en lång tid tillbaka har Linda tagit hjälp av Bonnier Management 360° för att få information och utvecklas i sin yrkesroll. Det är en digital tjänst som levererar kunskap som chefer behöver i sitt jobb. Med hjälp av individuellt anpassat stöd lägger det grunden till bättre beslutsfattande.

Artiklar inom ämnen som affärsutveckling, ekonomi och affärsjuridik varvas med smarta checklistor, nyttiga mallar och informativa poddar och videos.
– Jag har alltid haft ett stort förtroende för tjänstens content. Jag gillar verkligen att man kan få lyssna på innehållet samtidigt som man rör på sig. En mycket uppskattad del hos oss är nyhetsbrevet Viktigt i veckan där lagändringar och domar förklaras med praktiska konsekvensbeskrivningar. Det är opartiskt, snyggt sammanfattat och ger uppslag till gruppdiskussion och rådgivning, säger Linda.

I den digitala tjänsten kan Linda också dela information hon tycker är viktig för företaget teamleaders att ta med sig på möten. Hon håller sig även uppdaterad om nya lagar som berör branschen samtidigt som hon befäster sitt ledarskap tack vare den digitala tjänsten.
– Det gäller att veta vad jag står för som människa och att jag har företaget i ryggen – men det är lättare om jag dessutom vet att det är lagstadgat. Det samlar mod att veta att man har kunskap.
– Jag har varit vd sedan 1999 och nu hjälper jag andra företag att växa och utvecklas. Jag vill skapa en arbetsplats där alla vill börja – och ingen vill sluta.

Rätt bilval kan utveckla dig i ditt jobb

Management 360° på köpet när du väljer tjänstebil från Renault

• Nu kan du som väljer en tjänstebil från Renault ta del av intressant och nyttigt innehåll från Bonnier Management 360° som du har nytta av i din yrkesroll.
• Bonnier Management 360° är en digital plattform där innehållet anpassas efter vad just du behöver för att utvecklas.
• Innehållet sträcker sig över åtta ämnen: ekonomi, HR, kunder och marknad, omvärldsanalys, organisation och styrning, säkerhet, personligt ledarskap och supply chain.
• Renault har flera bra alternativ för alla som ska välja en ny tjänstebil. Några av de mest intressanta modellerna är suven Renault Koleos, den rymliga kombin Renault Talisman och elbilen Renault Zoe.
• Oavsett vilken av dessa modeller du väljer kan du räkna med hög komfort och låga driftkostnader.

Dagens Industri | Ansvarig utgivare: Peter Fellman | Produktion: Bonnier News Brand Studio | Om cookies