chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Renault

Elbil med körglädje som räcker hela vägen

Elbil med körglädje som räcker hela vägen

Nu finns elbilar som är ett realistiskt alternativ till bensin och diesel. Det kanske bästa exemplet är Renault Zoe, som tack vare en elmotor och ett större batteri bjuder på både pigga köregenskaper och en överraskande bra räckvidd. Kanske din nästa tjänstebil?

Välj rätt tjänstebil – utvecklas som ledare

Utvecklingen av helt eldrivna elbilar har gått fort de senaste åren och nu är det fullt möjligt att ersätta bensin- eller dieseldrivna bilar med en elbil, även om man behöver köra längre sträckor. Här är den uppdaterade versionen av Renault Zoe en föregångare.

Verklig räckvidd på 30 mil

Tack vare ett nytt större batteri på 41kWh har Zoe en verklig räckvidd på 300 kilometer, enligt körcykeln WLTP som används för att mäta räckvidden på elbilar. Vill man köra ännu längre hjälper det uppkopplade multimediasystemet R-LINK till med att hitta en laddningsplats längs vägen.

I utrustningsversionerna Intens och Bose har Renault Zoe en elmotor med en effekt på 80 KW och ett vridmoment på 225 Nm. Det borgar för bra prestanda och mycket körglädje.

Gott om plats

Renault Zoe är femsitsig och har trots en totallängd på bara fyra meter gott om plats för både passagerare och bagage. Vuxna kan sitta bekvämt både bak och fram i bilen och det är ingen konst att montera barnstolar tack vare ISOFIX-fästen i baksätet. Lastutrymmet är på 338 liter räknat upp till hatthyllan och fälls baksätet ner rymmer Zoe hela 1 225 liter bagage.

Utrustningsnivån i Zoe är hög redan i grundversionen Life. Här finns till exempel automatisk klimatanläggning, farthållare och det uppkopplade multimediasystemet R-LINK med sjutums pekskärm, navigering, Bluetooth och handsfree telefoni. Via R-LINK Store kan man göra systemet personligt genom att välja till nya appar och tjänster.

Tack vare den uppkopplade tjänsterna i My Z.E. Connect är det möjligt att interagera med sin Zoe på distans från en smartphone, surfplatta eller dator. Här kan man till exempel aktivera eller programmera bilens laddningsfunktion, styra luftkonditioneringen eller förvärma bilen innan man ska köra iväg och planera laddningen efter eltaxan.

Företagserbjudande

Renault Zoe Intens 41kWh kostar från 2 843 kronor per månad med Business Relax leasing inklusive Care Pro – service- och reparationsavtal.

Villkor

Business Relax Leasing: pris exkl. moms, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavta totalt 60.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (jan-19), 36 månader, 40% restvärde. Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Med reservation för lokala avvikelser. Samtliga priser är rekommenderade cirkapriser och gäller t.o.m. 31/3 2019. Med reservation för lokala avvikelser. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

Renault ZOE: Bränsleförbrukning vid blandad körning Wh/km (WLTP): 177. CO2-utsläpp gram/km: 0.

Välj rätt tjänstebil – utvecklas som ledare

Management 360° på köpet när du väljer tjänstebil från Renault

• Nu kan du som väljer en tjänstebil från Renault ta del av intressant och nyttigt innehåll från Bonnier Management 360° som du har nytta av i din yrkesroll.
• Bonnier Management 360° är en digital plattform där innehållet anpassas efter vad just du behöver för att utvecklas.
• Innehållet sträcker sig över åtta ämnen: ekonomi, HR, kunder och marknad, omvärldsanalys, organisation och styrning, säkerhet, personligt ledarskap och supply chain.
• Renault har flera bra alternativ för alla som ska välja en ny tjänstebil. Några av de mest intressanta modellerna är suven Renault Koleos, den rymliga kombin Renault Talisman och elbilen Renault Zoe.
• Oavsett vilken av dessa modeller du väljer kan du räkna med hög komfort och låga driftkostnader.

Dagens Industri | Ansvarig utgivare: Peter Fellman | Produktion: Bonnier News Brand Studio | Om cookies