chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Renault

Elegant suv redo för tuffa utmaningar

Elegant suv redo för tuffa utmaningar

En elegant bil med hög komfort och utrymmen i toppklass. Och samtidigt: En suv som tack vare smart fyrhjulsdrift och bra markfrigång kan ta sig fram nästan var som helst. Nu finns Renault Koleos tillgänglig i Sverige, både för privat- och tjänstebilskunder.

Välj rätt tjänstebil – utvecklas i din yrkesroll

Renault Koleos är en av de större suvarna i sin klass. Tack vare att den också har en lång hjulbas har ingenjörerna haft möjlighet att skapa en bil med ovanligt stora innerutrymmen. Oavsett var man sitter i bilen har man gott om plats för både huvud och ben. Här finns också alla möjligheter att på ett säkert sätt montera skrymmande bilbarnstolar i Isofix-fästena.

Bagage som en stor kombi

Renault Koleos har också ett stort bagageutrymme, väl i klass med de största kombibilarna. Koleos lastar 565 liter med baksätet uppfällt och tack vare funktionen Easy Break kan man lekande lätt fälla det 60/40-delade bakre ryggstödet och därmed få tillgång till ett lastutrymme på hela 1 677 liter om man lastar upp till innertaket.
Modellen har dessutom 35 liter extra förvaringsutrymmen i kupén, bland annat ett handskfack på 11 liter och ett utrymme i mittkonsolen på 7 liter.

Förutom fina innerutrymmen har den långa hjulbasen också bidragit till bra komfort och trygga vägegenskaper. Renault har tagit fram stolar som tack vare en speciell stoppning med variabel densitet erbjuder avlastning för alla typer av kroppar.

Ombonad kupé

Renault Koleos har en interiör som håller hög klass. Kupén är ombonad med krom i satin-finish för inläggen i ratten, växelspaken och friskluftventilerna. Instrumentbrädan och dörrpanelerna är smakfullt utformade i mjuka material. Läderklädseln (tillval) har kontrasterande sömmar för ett exklusivare intryck. Belysningen i kupén om man väljer utrustningsnivå Intens varieras i olika nyanser.

Smart fyrhjulsdrift

Renault Koleos erbjuds med ett smart system för fyrhjulsdrift som alltid erbjuder maximalt grepp. Föraren kan välja mellan tre lägen: 2WD, 4WD AUTO eller 4WD LOCK. 2WD-läget innebär framhjulsdrift och används för lägsta möjliga bränsleförbrukning.
Med 4WD AUTO-läget analyserar systemet automatiskt vilka förhållanden som råder och beräknar den ideala fördelningen av vridmomentet mellan fram- och bakhjulen. I extrema situationer, till exempel i djup snö, lera eller sand, kan man välja 4WD LOCK-läget för att därmed få permanent fyrhjulsdrift och maximal framkomlighet.

Renault Koleos fick högsta betyget 5 stjärnor när den testades av EuroNcap. Modellen finns tillgänglig med en dieselmotor på 177 hästkrafter. Den kombineras med två- eller fyrhjulsdrift samt manuell eller automatisk växellåda.

Erbjudande för företagskunder

Renault KOLEOS Intens dCi 175 med automat och fyrhjulsdrift från 309 900 kronor (ord. pris från 366 600 kr)*, inklusive moms. Det är 6,7 prisbasbelopp. Möjlighet till företagsleasing finns från 2 075 kronor per månad**. Förmånsvärdet anges till 2 172 kronor netto per månad vid 50% marginalskatt***.

Renault KOLEOS Intens dCi 175 automat 4X4:

  • Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. NEDC: 6,4 l/100km. CO2-utsläpp enl. NEDC: 168 gram/km.
  • Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 7,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 203 gram/km.

Villkor

* Priserna är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och gäller t.o.m. 31/3 2019. Med reservation för lokala avvikelser. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Kontakta din återförsäljare för mer info.
**Business Relax Leasing: pris exkl. moms, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavta totalt 60.000 km, baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (jan-19), 36 månader, 50% restvärde. Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Samtliga priser är rekommenderade cirkapriser och gäller t.o.m. 31/3 2019. Med reservation för lokala avvikelser. Bilarna på bilden är extrautrustade.
***Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt och baseras på inkomstår och tillverkningsår 2019.

Välj rätt tjänstebil – och utvecklas i din yrkesroll

Management 360° på köpet när du väljer tjänstebil från Renault

• Nu kan du som väljer en tjänstebil från Renault ta del av intressant och nyttigt innehåll från Bonnier Management 360° som du har nytta av i din yrkesroll.
• Bonnier Management 360° är en digital plattform där innehållet anpassas efter vad just du behöver för att utvecklas.
• Innehållet sträcker sig över åtta ämnen: ekonomi, HR, kunder och marknad, omvärldsanalys, organisation och styrning, säkerhet, personligt ledarskap och supply chain.
• Renault har flera bra alternativ för alla som ska välja en ny tjänstebil. Några av de mest intressanta modellerna är suven Renault Koleos, den rymliga kombin Renault Talisman och elbilen Renault Zoe.
• Oavsett vilken av dessa modeller du väljer kan du räkna med hög komfort och låga driftkostnader.

Dagens Industri | Ansvarig utgivare: Peter Fellman | Produktion: Bonnier News Brand Studio | Om cookies