chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Tele2

De bestämmer vem som vinner ett helt komplett företag

De bestämmer vem som vinner ett helt komplett företag

Startskottet har gått. Världens första End-Up har skapats, alltså ett komplett företag som byggts från andra hållet och skapats på viktiga framgångsfaktorer. Nu saknas bara affärsidén. Här är juryn som beslutar vem som blir vinnaren.

Allt står färdigt. Utifrån den senaste forskningen och i samråd med experter har ett helt komplett företag byggts upp. Kontoret är inrett och har utrustats med de allra senaste tekniska lösningarna. Företaget har ekonomiskt stöd i ryggen och även tillgång till rådgivning längs vägen.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer

Det enda som saknas är själva affärsidén. Företagsförslagen har redan börjat rassla in och senare i vår är det dags att kora vinnaren. De som bestämmer vilken idé som blir världens första End-Up är en jury bestående av några av Företagssveriges tyngsta namn.

Samuel Skott

Vd, Tele2 Sverige
Året var 2005 när Samuel Skott började som trainee på Tele2. Sedan dess har han haft ett antal ledande positioner inom bolaget. I april 2016 blev han vd för företaget. Samuels fokus är att sätta Tele2s riktning, både visionärt och strategiskt, vilket även inkluderar fokus på att skapa ett energifullt och motiverande arbetsklimat för alla Tele2-medarbetare.


Åse Holmberg

Kommunikations- och marknadsdirektör, Tele2
I juni 2016 blev Åse Holmberg kommunikations- och marknadsdirektör på Tele2, men har varit på företaget ända sedan 2007 i olika roller med fokus på kundrelationer och kundförbättringar. En av Åses viktigaste uppgifter och styrkor är att utveckla och stötta sina medarbetare så att de når sin fulla potential.


Tomas Franzén

Koncernchef, Bonnier
Tomas Franzén har mer än 20 års erfarenhet som vd på både börsnoterade och privata företag. I mars 2014 tillträdde han som koncernchef på Bonnier AB.


Sam Manaberi

Medgrundare och vd, Trine
Investeringsplattformen Trine gör det möjligt för privatpersoner att investera i solenergi på tillväxtmarknader. Sam Manaberi var med och grundade bolaget och brinner för företagande som är hållbart.


Ishtar Touailat

Head of Innovation Incubation, Tieto
Tieto är Nordens största IT-konsultbolag, där är Ishtar Touailat innovationschef. 2016 blev hon utsedd till årets IT-kvinna och året efter listad som en av Veckans Affärers 101 Supertalanger.


Tove Dahlgren

Tf vd, AllBright
Stiftelsen AllBright är en partipolitisk obunden och icke-vinstdrivande stiftelse, som jobbar för jämställdhet på ledande positioner i näringslivet. Innan Tove Dahlgren tillträdde som tf vd hade hon tjänsten som utbildningschef på samma plats.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer