Nu har du chansen att förverkliga din företagsidé

Nu har du chansen att förverkliga din företagsidé

Sitter du på en riktigt bra företagsidé? Grattis. Du har nu chansen att ta din vision hela vägen – med lite hjälp av Tele2.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer

I Sverige finns idag drygt en miljon företag registrerade. Det är enkelt att starta en verksamhet men svårt att hålla vid liv. Faktum är att bara ett av tio nystartade företag överlever på lång sikt – och de som faktiskt lyckas hålla sig vid liv har svårt att växa sig stora.

Hemligheten bakom ett framgångsrikt företag

Det finns så mycket kreativitet och idéer runtom i landet, och drömmar om att bli en entreprenör. Men att ta sin vision från idéstadie till verklighet är inte lätt. Tele2 har, tillsammans med United Minds, undersökt vad hemligheten bakom ett framgångsrikt företag faktiskt är. Alla företag, stora som små, har en hel del gemensamma utmaningar.

Den djupgående undersökningen resulterade i insiktsrapporten ”Power 2 Stay Ahead” som släpptes den 25 januari. Här finns förståelse för vad som gör ett företag framgångsrikt inom flera olika områden.

Chansen att göra din idé till verklighet

Utifrån insikterna från rapporten gör nu Tele2 något som aldrig tidigare gjorts: De söker världens första End-Up. Istället för att utgå från idén har de gjort tvärtom.

Det finns ett färdigt kontor med de allra senaste tekniska lösningarna och inrett med möbler i färger som ska ge dig precis det du behöver för att företaget ska lyckas. Om du har idén kan det här kontoret bli ditt.

Förutom ett toppmodernt kontor, signerat en av Sveriges mest respekterade designstudios, så får du även ett saftigt startkapital och stödet som ger dig rätt förutsättningar för att ta din idé till en helt ny nivå.

Så söker du: Så vinner du

När du har skickat in din idé landar den i knät på en jury som består av de största inom Företagssverige. Tror de på din vision kan det bli just du som startar världens första End-Up.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer