chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Tele2

Nya rapporten: Så lyckas du med ditt företag

Nya rapporten: Så lyckas du med ditt företag

Det är enkelt att starta företag, men svårt att hålla det vid liv. Vad beror det här på, egentligen? Nu finns en rykande färsk insiktsrapport full med framgångsfaktorer för att hjälpa entreprenörer ta sina idéer hela vägen till banken.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer

Många drömmer om att bli entreprenörer och idag väljer faktiskt fler än någonsin att ta steget. Men bara ett av tio nystartade företag i Sverige överlever – och bara några få av dem växer sig stora.

Vad är då hemligheten som gör att ett företag verkligen lyckas?

Självklart finns en hel del faktorer som gör företag framgångsrika – där själva idén inte är den enda viktiga spelaren i matchen. Det här valde Tele2, tillsammans med United Minds, att undersöka närmare vilket resulterade i insiktsrapporten ”Power 2 Stay Ahead”. I den genomarbetade redogörelsen kartläggs framgångsfaktorerna som får företag att lyckas.

– En riktigt bra affärsidé är självklart grunden, men den är långt ifrån den enda framgångsfaktorn. Vi på Tele2 tror att rätt förutsättningar är minst lika viktigt, speciellt för den som vill utveckla sin affär och ligga i framkant. I dagens snabbrörliga och digitaliserade värld ställs ständigt högre krav på företag att hålla sig uppdaterade, och i rapporten undersöker vi just dessa, säger Samuel Skott, VD på Tele2.

Så kan ditt företag ligga i framkant – både idag och i framtiden

Även om företagen är små eller stora eller skiljer sig på andra sätt delar organisationer en hel del gemensamma utmaningar. Det här landade i några nyckelområden som är ständigt aktuella inom alla affärsrörelser: IT/telekom, HR, hållbarhet, innovation, kontor, medarbetare och marknadsföring.

”Power 2 Stay Ahead” är baserad på en studie som United Minds lanserade den 25 januari 2018. Alla insikter i rapporten som utmärker framgångsrika företag kommer från både svensk och internationell forskning samt analyser och intervjuer med experter och forskare. Tele2-kunder som utmärkt sig som ledande inom olika områden har intervjuats för ytterligare input. För att kartlägga hur svenska företag faktiskt presterar har även en kvantitativ undersökning genomförts, där 500 VD:ar för svenska företag deltagit i studien.

Rapporten har blivit en guide till vad som faktiskt krävs av dagens företag för att ligga i framkant – både idag och i framtiden. Här kan du läsa hela rapporten.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer