chevron-down chevron-left chevron-right chevron-small-down chevron-small-left chevron-small-right chevron-small-up chevron-thin-down chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-up chevron-up chevron-with-circle-down chevron-with-circle-left chevron-with-circle-right chevron-with-circle-up controller-play mail reply-all reply thumbs-down thumbs-up facebook-with-circle facebook linkedin-with-circle linkedin pinterest-with-circle twitter-with-circle twitter home

Annons - Innehåll från Tele2

Ta företaget till nästa nivå – så lätt ökar du takten

Ta företaget till nästa nivå – så lätt ökar du takten

För att ett företag ska ha möjlighet att ligga i framkant krävs ständig utveckling. Här är ett enkelt sätt att ta din verksamhet till en helt ny nivå.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer

Det finns flera faktorer att ta i beaktande för att nå framgång. Ett företag ska självklart ha arbetsmiljöer som är bra både för vår fysiska och psykiska hälsa, och som passar det arbete vi ska utföra. Det ska också finnas rum att växa och vara inspirerande och modernt.

För att allt detta ska kunna vara möjligt krävs bland annat riktigt bra digitala lösningar. Trots det anser bara ett av fyra svenska företag att de är snabba på att implementera den senaste tekniken i verksamheten, enligt Tele2:s rapport ”Power 2 Stay Ahead” om framgångsrikt företagande.

Ingenting behöver uppfinnas på nytt

Det behöver inte vara svårt att öka digitaliseringstakten. Eftersom det redan finns bra lösningar så behöver du inte uppfinna något eller bygga upp infrastrukturen själv.

Med molnbaserade tjänster och färdiga AI-lösningar ges flexibilitet att snabbt förändra kapaciteten. Det här är inte svårt, men det krävs hög kompetens för att själv kunna sätta ihop lösningar från flera olika leverantörer.

– Det kan vara förödande för företag när systemen ligger nere och den normala verksamheten slutar fungera, säger Håkan Stenbeck, Head of B2B Delivery på Tele2, och fortsätter:

– För att minimera den risken är det viktigt att tänka igenom säkerheten i uppsättningen och att det är tydligt för en själv – om man jobbar med många leverantörer – vem som har ansvaret för att lösa ett problem om det dyker upp.

Tekniken ska själv kunna fatta beslut

Enligt Tele2:s rapport kommer framtidens IT-lösningar göra det möjligt att samla in flera gånger så mycket data jämfört med idag. Om du sedan adderar rätt analysverktyg i mixen kan det leda till bättre beslutsfattande – vilket kan resultera i att tekniken själv fattar beslut.

Det här erbjuder självklart en hel del möjligheter. Förutom att toppmodern teknik gör företaget till en mer attraktiv arbetsplats så frigör det även tid för medarbetare att jobba med värdeskapande uppgifter för att ta företaget till nästa nivå.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Head och mycket mer