Annons
DI Tema
Brännehylte Lagersystem AB

Sveriges snabbaste lager fyller 30år

Publicerad 19 oktober, 2017

I år är det 30 år sedan BLS AB (Brännehylte Lagersystem) startade. Företaget är fortfarande kvar i familjen och idag är det Emil Erlandsson som är VD. BLS har egen tillverkning och tillverkar allt från små till stora lagerlösningar. Fabriken ligger i Kulltorp, utanför Hillerstorp.

Leverans från 48 timmar
Snabbhet är ett ledord som BLS strävar efter och standardsortimentet finns i lager och ska kunna vara hos kund inom 48h. Övriga order levereras normalt inom 2-3v.

– Det finns ett par aktörer till som liksom vi har tillverkning i Sverige, berättar VD Emil Erlandsson. Men de kommer inte i närheten av våra leveranstider.

BLS är fortfarande den enda tillverkaren med produktcertifikat från DNV, och deras produktgarantier gör dem till en trygg samarbetspartner för såväl små företag som till stora logistikcentrum i hela Norden och även delar av Europa.

– Det som utmärker oss utöver snabbhet och erfarenhet är att vi har ett helhetsgrepp, menar Emil. Vi kan hjälpa kunden genom hela affärsprocessen från första idén till en färdig, kundanpassad lagerlösning. Våra säljare konsulterar, ritar och planerar ditt lager ihop med dig.

Nyheter på mässan
I november ställer BLS ut på Transport och logistikmässan på Svenska mässan. Ni finner dem i monter A03:11. Där kan du bland annat titta närmare på de nya z-balkarna. Den nya balken gör dem till en ännu bättre leverantör med bättre lösningar, bättre prisbild och flexiblare lösningar.

– Nya Z-balken gör oss stadigare än någonsin, avslutar Emil Erlandsson.

FAKTA
BLS äger sin egen produktion från början till slut och med kunnig och engagerad personal har dom en hög kapacitet och leveranssäkerheten är ett faktum. Du som kund kan få ditt lagersystem precis som du vill ha det. Dom strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål vilket gör BLS till en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning.

Läs mer på: www.blsab.se