Annons
DI Tema
Kanter Advokatbyrå

Boutiquefirma med hög partnernärvaro

Publicerad 4 oktober, 2017


KANTER är en affärsjuridisk byrå med omfattande och välrenommerad erfarenhet av rådgivning inom M&A. Små dedikerade team med hög närvaro av seniora medarbetare präglar firmans popularitet bland klienter.

KANTER är en Stockholmsbaserad boutiquefirma med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, Immaterialrätt och Tvistelösning. Partner Mikael Klang beskriver en personlig byrå och jurister med bred erfarenhet från ledande internationella affärsjuridiska advokatbyråer.

– Vi har samma erfarenhet och kvalitet som de största byråerna men genom vår förhållandevis lilla storlek kan vi erbjuda en mer exklusiv och personlig rådgivning. Hos oss möter klienterna ett team av seniora jurister som deltar på djupet genom hela processen. KANTER är ett starkt alternativ till de största firmorna. Vi erbjuder små engagerade team med hög partnernärvaro och stort engagemang, säger Mikael Klang.

FAKTA
KANTER består av cirka 30 medarbetare. Byrån har högt anseende som rådgivare till private equity-fonder och industriella klienter i small/midcap-segmentet.

Läs mer på: www.kntr.se