Annons
DI Tema
MeetApp

Håll ihop eventet och släpp lös inspirationen med MeetApp

Publicerad 7 november, 2017

Det kostar mycket tid och resurser att skapa ett starkt event eller konferens. Och i slutändan står och faller mycket av den investeringen med hur väl man lyckas engagera sina deltagare. Därför är det viktigt att göra det så enkelt som möjligt att verkligen interagera i realtid – något som utvecklarna bakom MeetApp tagit fasta på.

– Vi har tagit fram en app som ökar deltagandet och engagemanget i alla typer av events och konferenser, berättar Mats Bäcklund.

Den blir ett starkt och smidigt verktyg före, under genomförandet och till och med efteråt för uppföljning och utvärdering. Bland de många funktionerna kan nämnas en översiktlig agenda, mentometerknappar för direkt dialog, aktivitetsfeeden som kan liknas vid instagram fast det bara syns i appen, och att man som deltagare kan nätverka med både gamla och nya kontakter.

– Att det dessutom är ett miljövänligt alternativ till papper och demokratiserar mötesprocessen är en ren bonus, avslutar Mats Bäcklund.

Fakta
MeetApp har använts på tusentals events av hundratusentals deltagare för att informera, skapa interaktivitet och öka nätverkandet. MeetApp är ett snabbväxande eventtech-bolag med kontor i Stockholm och Chicago. Några av de organisationer som valt MeetApp är Ericsson, Volvo, Microsoft, flera landsting och Stockholms stad.

Läs mer på: www.meetappevent.com/sv

Besök oss på facebook: www.facebook.com/MeetAppEvent

Kontakta oss: info@meetappevent.com