Annons
DI Tema
Myloc

Molntjänster för effektivare Supply Chain och logistikflöden

Publicerad 19 oktober, 2017

Myloc AB erbjuder molnbaserade lösningar som ger effektivare Supply Chain och logistikflöden för din verksamhet. Vi möjliggör för företag att samverka i logistiknätverk och på så vis utveckla sina affärer och effektivisera den egna verksamheten men också skapa helt nya affärer och mer effektiva sätt att samverka över organisationsgränser. Alla som arbetar i logistikflödet skall genom Myloc enkelt kunna överblicka och arbeta med all nödvändig information på ett ställe, bland annat rapportering. På så sätt skapar vi förutsättningar för en helt ny nivå av prestanda och flexibilitet inom logistiken.

Mylocs molntjänster skapar möjlighet för samtliga aktörer i försörjningskedjan att kopplas samman i ett och samma system. Det gör det enkelt att i realtid dela information, planera, styra och överblicka alla aktiviteter i försörjningskedjan. Nedan får ni ta del av mer information om våra två molntjänster.

Myloc Construction:
Molntjänsten Myloc Construction är ett logistiksystem och en samverkansplattform som är skräddarsytt för byggbranschen och byggprojektens utmanande förutsättningar. Med verktyg för att styra bygglogistiken, materialhanteringen och transporterna skapas möjlighet att bygga både snabbare och mer resurseffektivt, samtidigt som kvaliten och säkerheten i byggprojekten höjs. 2013 har systemet implementerats i över 150 byggprojekt. Över 700 företag från 12 länder är idag kopplade i Myloc Construction.

Myloc Logistics
Molntjänsten Myloc Logistics har implementerats inom verksamhetsområden som Samordnad Varudistribution, Intern logistik och Retursystem och inte minst Inbound- och Outbound-flöde. De fysiska flödena kan speglas i processer och rapporteras ner på saldonivå om så krävs.

Logistik – förändrade behov kräver nya lösningar
Kom och lyssna på några av våra kunder på vår inspirationsdag den 14 nov i Malmö. Temat är ”Logistik – förändrade behov kräver nya lösningar”. Varmt välkommen! Klicka här för mer info och anmälan.